A Semmelweis Egyetem Felnőttkori Veleszületett Szívbetegek Munkacsoportjának beszámolója
Budapest, 2023. június 30.

Tizenötödik alkalommal került megrendezésre a Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványának fóruma a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán.


Covid pandémia és felnőttkori veleszületett szívhibák
Budapest, 2022. június 24.

Alapítványunk és a Semmelweis Egyetem Felnőttkorú Veleszületett Szívhibák Munkacsoportja szervezésében megtartásra került 14. Fórumunk. Nagy örömünkre a kihagyások után végre személyesen tudtunk találkozni egymással, de lehetőség volt zoom-on keresztül is részt venni.


Covid19 és veleszületett szívbetegségek
2021. július

2021. évi hagyományos tudományos fórumunkat idén is online módon tartjuk, még a nem teljes „felszabadítás” miatt. Fogadják szeretettel előadásainkat melynek fókuszában a Covid pandémiáról és annak a veleszületett szívbetegekre való testi-lelki hatásairól szólunk.


Online fórum
2020. június

Mivel 2020-ban, tudományos fórumunk és baráti összejövetelünk a hagyományos formában elmarad, így rendhagyó módon – a kuratóriumi tagokkal egyetértésben – honlapunkon jelentkezünk.


Felnőttkori veleszületett szívhibák regiszterei és a gyermekvállalás kérdései
Budapest, 2019. június 28.

Tizenegyedik fórumunkon a felnőttkori veleszületett szívhibák regisztereiről és a gyermekvállalás kérdéseiről hallhattak előadásokat a résztvevők. A fórumra 2019. június 28-án került sor a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika előadótermében.


A koszorúerek rendellenességeiről
Budapest, 2018. június 29.

Immár tizedik alkalommal tartottuk meg Fórumunkat a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika előadótermében. A veleszületett koszorúér rendellenességek jegyében töltöttük el együtt a délutánt.


Bal kamra kiáramlási pálya betegségei
Budapest, 2017. június 30.

Kilencedik alkalommal került megrendezésre a Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványának fóruma a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán. Az érdeklődők a bal kiáramlási pálya betegségeivel kapcsolatban hallhattak naprakész, új információkat.


Veleszületett szívhibákban várható progresszív aorta tágulatokról
Budapest, 2016. július 1.

Idén július elsején tartottuk meg az alapítványi fórumunkat a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika előadótermében. A 8. fórumunkon a veleszületett szívhibákban várható progresszív aorta tágulatokról hallottak a résztvevők részletes, új információkat.


Fallot tetralogia
Budapest, 2015. június 26.

Hetedik alkalommal rendeztük meg a Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványának fórumát a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán. Az érdeklődők a Fallot tetralogiával kapcsolatban hallhattak naprakész, új információkat.


6. fórum
Budapest, 2014. június 27.

Idén is megrendeztük alapítványunk éves fórumát a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika előadótermében. A június 27-i rendezvény résztvevői magas színvonalú előadásokat hallhattak a meghívott orvosoktól.


Beteg szívvel születni és élni
Budapest, 2013. június 26.

2013. június 26-án a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív‐ és Érgyógyászati Klinika előadótermében rendezték meg az ötödik Alapítványi Fórumot. Az esemény a „Beteg szívvel születni és élni” címmel meghirdetett pályázat eredményhirdetésével kezdődött.


10-20 évvel a gyermekkori szívműtét után
Budapest, 2012. június 29.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványának fórumát. Az eseményre a Semmelweis Egyetem Kardiovaszkuláris Központjában került sor 2012. június 29-én.


Harmadik orvos-beteg találkozó
Budapest, 2011. június 3.

A Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványának 3. Fórumára a Semmelweis Egyetem Kardiovaszkuláris Központjában került sor 2011. június 3-án.


Veleszületett szívbetegségek
Budapest, 2009. augusztus 28.

2009. augusztus 28-án magtartottuk alapítványunk második orvos-beteg Fórumát a Semmelweis Egyetem Cardiovasculáris Centrum és Szívsebészeti Klinika szervezésében, a klinika előadó termében.


Alapítványunk első orvos-beteg fóruma
Pécs, 2006. november 24.

Alapítványunk 2006. november 24-én megrendezte első orvos-beteg Fórumát a Pécsi Szívgyógyászati Klinikán. A Fórum védnöke, Dr. Papp Lajos szívsebész professzor volt, aki megnyitó beszédében üdvözölte az alapítvány céljait és kiemelte működésének fontosságát.

Rendezvényeink

Támogatóink:

         

© 2023 Felnőttkorú Veleszületett Szívbetegek Alapítványa